diumenge, 4 de maig del 2008

El Ministeri d’Igualtat no funciona

El reclamat Ministeri d’Igualtat ja existeix i té seu al carrer Alcalà de Madrid, on abans hi havia ubicada la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions. Les noves lletres daurades i en majúscula del ministeri s’acaben de col·locar... però res més.

Ni al Google
Si vas al Google per accedir a la pàgina web no existeix i et trobes la definició curta de la Wikipèdia i si intentes contactar-hi encara és pitjor perquè no tenen telèfon fix. Tampoc ordinadors ni taules. Si que se sap quins treballadors hi haurà però encara falten uns dies perquè s’ubiquin. La meitat sortiran de la Secretaria de Polítiques d’Igualtat i de la Delegació de Violència de Gènere i l’altra del ministeri de Treball.

Com es financia?
Pel que fa el pressuposat si es tenen xifres concretes; 43 milions d’euros a repartir amb l’Institut de la Dona i l’Institut de la Joventut. Des de Moncloa s’ha deixat clar però que no es farà un crèdit extraordinari i per tant Igualtat rebrà menys que una secretaria general. Segons el Ministeri d’Ecnomia els diners extres que falten sortiran de la secció 31 dels pressupostos de l’estat reservats, en principi, per gastos imprevistos.

Pobre cap de premsa
A falta de tot això és normal que el servei de premsa de la ministra Bibiana Aído acumuli desenes de peticions d’entrevistes i de reportatges de mitjans de tot el món. Tothom vol saber què caram passa amb el nou i esperat ministeri de Zapatero. De moment el diari “El País” ja ens ha avançat tota aquesta informació.

Igualdad con pocos medios (article del diari El País, 3 maig 2008)

1 comentari:

Lord Arnald ha dit...

He posat Ministerio de Igualdad al google i em sortia una refperencia antiga de quan estava unit al de Treball i assupmtes socials.

Això si no et preocupis que la nova sex symbol del govern ja te un bloc particular. Només l'han visitat 200.000 persones que li deixen suggerencies.

En fi que aquest ministeri té data de caducitat. En el proper govern (m'avanço quatre anys) ja no i serà i si m'apures, et dic que desapareixrà en la propera crisi de govern (d'aquí a tres anys?)