dimarts, 27 de maig del 2008

Ser feliç al segle XXI

Tendéncias de la Vanguardia
En la societat occidental actual les persones cada cop tenen més dificultat per ser felices. Tal i com publicava ara fa uns dies la secció de “Tendéncias” de la Vanguardia, aquest fet ha impulsat la creació de les empreses de coaching o placement al nostre país. En els darrers 30 anys han anat augmentat les consultories catalanes que es dediquen a donar les claus a empresaris i treballadors perquè siguin feliços.

Factor Placement
L’empresa Factor Placement que dirigeix Josep Maria Mató és la pionera en aquest àmbit a Barcelona i ha importat els ingredients per aconseguir-la d’empreses nord-americanes. L’èxit és absolut i no és estrany. Els catalans tenim una tradició empresarial important i és evident que com a conseqüència no sapiguem, en general, separar la nostra vida privada de la professional.

La importancia d'empreses d'aquest tipus
Amb la presència d’assessories d’aquest tipus que t’ajuden a equilibrar les aspiracions professionals, amb les familiars i personals s’ha trobat una molt bona solució a aquest problema. No ens ha de fer por assumir que nosaltres mateixos no podem arribar a ser feliços. La societat occidental s’ha complicat de tal manera que elements bàsics per estar contents com els amics, la llibertat i la reflexió personal, al segle XXI, no tenen cabuda i hem de buscar noves solucions.

1 comentari:

Free Softwers Download with Fullversion keys ha dit...

Thanks for the information i found your blog in google search.......
great information on your blog.......
Thanks for share...........
Online Telugu News